top of page

 

Té els seus orígens en l’Escolania del col•legi Sagrats Cors de Barcelona, fundada en 1994,  integrada per nens i nenes de 6 a 16 anys. Sine nomine sorgeix com a conseqüència de l'evolució de les veus infantils dels seus membres que ara són estudiants universitaris que han consolidat la seva tècnica vocal i que durant aquests anys han adquirit un ampli repertori que inclou tots els estils musicals.
 

La seva activitat concertística s'ha desenvolupat en el Palau de la Música Catalana, Teatre Nacional de Catalunya, Institut d’Estudis Catalans, Generalitat de Catalunya, L’Auditori, Temple de la Sagrada Família, Reials Acadèmies de Belles Arts i Bones Lletres i diverses localitats de Catalunya, Comunitat valenciana, Aragó, Navarra, Castella-Lleó, Galícia, País Basc, França, Itàlia, Alemanya i Portugal.
 

Al setembre de 2002 van viatjar a Roma, on van oferir diversos concerts i hi van estrenar a Sant Pere del Vaticà l'obra dedicada a la beatificació de Juan XXIII, Ecce quam bonum, i van tornar-hi el 2009 per estrenar la Missa Sancti Damiani Veuster , també de F. Bonastre.

Al novembre del mateix any diversos solistes del cor van actuar a la Konzerthaus de Berlín, amb un programa de música inèdita del barroc català i hispànic.
 

Durant l'estiu de 2004 van oferir concerts que incloïen l'estrena de la cantata Glosses del Pelegrí i el Llibre Vermell de Montserrat, en diverses localitats del camí de Santiago i a la catedral compostel•lana. A l'octubre del mateix any van participar en el concert de clausura del “III Congrés de Reals Acadèmies de Belles arts d'Espanya”, en el qual van interpretar el primer oratori conservat a Espanya, Aquí de la fe, de J.V. Gargallo.
 

Durant l'any 2005 van participar en diversos concerts dins de les commemoracions del  IV Centenari del Quixot, en els quals van estrenar una cantata El túmulo de Altisidora, dedicada al Dr. Martín de Riquer, interpretada a la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona i al Palau de la Música de Barcelona
El juny de 2005 van interpretar un programa dedicat a la música a l'època de Cervantes i a la música amb textos del Quixot en el monestir de El Escorial, dins del cicle de concerts de la Universitat Complutense de Madrid.
A aquests els hi van seguir una sèrie de concerts a París, Brive-la-Gaillarde, Universitat de Braga, Fàtima, Lisboa... Aquest any han preparat un programa dedicat a Joan Maragall interpretat a diversos escenaris i el setembre van viatjar a Madrid per oferir diversos concerts de cançons basques i de poetes sudamericans.

 

La coral i l’escolania han realitzat diversos enregistraments discogràfics, que han rebut les millors crítiques per la premsa especialitzada i han merescut diversos programes en Ràdio Clàssica (RNE) i Catalunya Música (Catalunya Radio):
- Canto a la Navidad (inclou nadales en vuit idiomes)
- Zarzuela al Santísimo (música del barroc català del segle XVIII  , amb diverses obres inèdites,  entre elles un Stabat Mater, de Carcoler)
- Mirau mon Cor ( sobre textos de J.Verdaguer, inclou el primer enregistrament de
 L’Herba de l'Amor, d'Enric Granados)
- Per la vostra Mercè (música del barroc dedicada a la Verge de la Mercè)
- Chez Guinjoan (música contemporània de Joan Guinjoan)
- Corona d’estels (oratori dedicat a la Verge de la Serra)
- White Christmas (amb nadales en nou idiomes)
- Missa Sancti Damiani de Veuster, de F. Bonastre
- Han realitzat el doblatge de les pel•lícules El Rei i jo i The Grinch.
- Cançons de platja i Cançons per pintar (Cercle de Lectors i  “El Musical de Bellaterra).

 


  Des de la seva fundació la Coral Sine nomine ha estat dirigida per Begoña López.

 

CURRÍCULUM

Pg. Reina Elisenda 18 bis | Barcelona 08034

bottom of page